Nautix & Holland Sport Boat Centre vieren opening van het vaarseizoen met tweedaagse Paas botenshow

Hou jij van watersport en heb je nog geen plannen voor Pasen? Dat komt dan goed uit, want de Paasshow van Holland Sport Boat Centre mag je absoluut niet missen.

Proefvaren

Op 9 en 10 april legt Holland Sport Boat Centre maar liefst 10 modellen uit de collectie in het water bij Nautix, van de merken Saxdor Yachts, Sea Ray, Bayliner, Sea-Doo, Stormer Marine en Quicksilver. Dit is de perfecte gelegenheid om onze boten van dichtbij te bekijken. Geïnteresseerden kunnen bovendien een proefvaart boeken en zo zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is op het water. Onze medewerkers zijn aanwezig om je te adviseren en je vragen te beantwoorden.

Funshop sale

Ook op de kade van Nautix en in de Showroom van Holland Sport Boat Centre valt van alles te bekijken en beleven. Zo kunnen liefhebbers van goeie deals terecht in de funshop sale, waar een enorme hoeveelheid ‘new old stock’ uit ons magazijn met maar liefst 50% korting wordt verkocht. Denk aan zwemvesten, wetsuits, water- en wakeboardschoenen en nog veel meer. Alle items zijn uit oude collecties, maar verkeren wel in nieuwstaat.

Hapje & drankje

Er zullen tijdens tijdens het evenement verschillende demonstraties worden gegeven. En natuurlijk is de Paasshow ook een uitgelezen kans om gezellig bij te praten met andere botenliefhebbers, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes van cateraar Bak & Fiets en van het naastgelegen restaurant Hangar Oost. Ook voor jouw kinderen heeft de organisatie een leuke activiteit in petto.

Kortom: de Holland Sport Paasshow mag je beslist niet missen als je van boten en babbelen houdt. Dus trommel al je vrienden en familie op en kom gezellig langs op een van de twee dagen. De Holland Sport Paasshow is op 9 en 10 april van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Let op: de ontvangst is in de showroom van Holland Sport Boat Centre en van daaruit kun je je begeven naar het Nautix terrein.

Aanmelden

Kom jij ook naar de Holland Sport Paasshow? Wat gezellig! In verband met de catering vragen we je wel om je vooraf aan te melden. Je kunt dan ook aangeven of je een proefvaart wilt maken. De toegang tot de Paasshow is geheel gratis.

NAAR DE AANMELDPAGINA

Laat het ons snel weten

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar havenmeester@nautix.nl van Nautix Marina, dan neemt hij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Consent
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op

Ligplaats reserveren?

Neem contact met ons op

We beantwoorden uw vraag snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Consent
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.