Nautix Faciliteiten tankstation

Boot tanken Amsterdam

Nooit meer met jerrycans zeulen om je boot van brandstof te voorzien, want je boot tanken bij Nautix is ideaal. En je hoeft er niet eens je boot voor uit! Dankzij de strategische ligging van dit tankstation, vlakbij de meren én de grachten, kunnen zowel sloepen en snellere boten bij Nautix eenvoudig terecht voor het tanken van diesel of benzine van Gulf & Goodfuels. De pomp wordt door de havenmeester van Nautix Marina bediend. Lekker makkelijk!

Nautix Faciliteiten tanken

Future proof tanken

Nog een voordeel van de locatie van het botentankstion van Nautix: doordat de pomp aan de rand van de stad ligt, kun je er ook na 2025 nog gewoon komen tanken. Dit is het jaar waarin in de Amsterdamse binnenstad geen boten met een verbrandingsmotor meer worden toegelaten, waardoor veel tankstations in die binnenstad niet meer bereikbaar zullen zijn voor benzine- en dieselboten.

Elektrisch laden boot

Heb je (al) een elektrisch vaartuig? Ook dan kun je natuurlijk bij Nautix terecht. In de jachthaven, Nautix Marina, is een E-Harbour-gedeelte ingericht. De ligplaatsen in deze E-Harbour zijn allemaal uitgerust met laadpunten voor het snel opladen van elektrische boten. En wist je trouwens dat er in de Nautix Marina nog enkele ligplaatsen vrij zijn? Dus mocht je nog een jachthaven zoeken voor jou boot, meld je dan snel aan. Je boot komt dan niet alleen te liggen bij het tankstation, maar ook bij de leukste nieuwe horeca van Amsterdam: Hangar Oost.

Boot tanken Amsterdam

Boot tanken Amsterdam? Je vindt het Nautix tankstation bij Nautix Marina. Kom je met je boot vanuit de binnenstad? Vaar dan via de Oranjesluizen de stad uit, langs IJburg richting Nautix Marina. Vanaf het IJmeer en de omliggende gemeenten zoals Almere, Muiden en Huizen, is ons tankstation ook uitstekend te bereiken. Ook goed om te weten: het tankstation ligt vlakbij het snelvaargebied.

Openingstijden tankstation

De pomp wordt bedient op maandag t/m zaterdag van 08:30 uur tot 17:00 uur.
En dit zomer seizoen ook op zondag!

Locatie
Neem contact met ons op

Ligplaats reserveren?

Neem contact met ons op

We beantwoorden uw vraag snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Consent
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.