Botenkraan Amsterdam

Een botenkraan mag natuurlijk niet ontbreken in het nautische hoofdkwartier van Amsterdam. Toch was het voor veel botenbezitters tot voor kort hard zoeken naar een geschikte locatie om je boot te water te laten. Daar is nu verandering in gekomen. De botenkraan waarmee Nautix Marina is uitgerust, is er een van het Nederlandse Roodberg en dat betekent: een supersolide, state-of-the-art exemplaar. Met deze moderne kraan kun je met een gerust hart je boot in het water laten zakken of juist uit het water laten liften om Amsterdam en omstreken vanaf het water te gaan verkennen.

Boten tot 20 ton

De botenkraan van Nautix kan boten tot 20 ton liften en is compact, wendbaar en makkelijk in gebruik. De kraan is bovendien geschikt voor elk type boot, zeilboten uitgezonderd. En omdat de kraan volledig elektrisch is, is hij ook nog eens uitstootvrij. Dankzij de brede kade rondom de botenkraan, kun je er met je auto en trailer gemakkelijk bij komen.

Botenkraan met stalling en onderhoud

Bij Nautix vind je niet alleen deze botenlift, je kunt er ook terecht voor service en onderhoud aan jouw boot. En ook de winterstalling kun je hier regelen. Dus wil je je boot te water laten of juist uit op het land krijgen voor stalling of onderhoud? Bij Nautix Marina zit je op alle fronten goed.

Tarieven botenkraan (2024):

– € 95,- Hijsen van boten tot 7 meter & waterscooters
– € 170,- Hijsen van boten tot 10 meter
– € 195,- Hijsen van boten tot 15 meter
– Hijsen van boten boven de 15 meter op aanvraag

Hier vind je de botenkraan Amsterdam

Je vindt de botenkraan Amsterdam bij Nautix Marina. Deze nieuwe jachthaven is onderdeel van Nautix, het nautisch kwartier van Amsterdam. Vanaf hier kun je met je boot alle kanten op, bijvoorbeeld naar het IJmeer of naar de grachten. De kraan is bovendien goed bereikbaar met een auto met trailer.

Adres

Het adres van de Nautix Botenkraan is Zuiderzeeweg 6C. Kom je met de auto van buiten Amsterdam? Dan moet je op de ring A10 de afrit naar de S114 hebben.

Locatie
Neem contact met ons op

Ligplaats reserveren?

Neem contact met ons op

We beantwoorden uw vraag snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.