De eerste fase van de ontwikkeling van het nieuwe nautische kwartier, Nautix, is gereed.

Nautix is het nieuwe nautische kwartier van Amsterdam. De jachthaven, Nautix Marina, was deze zomer al in gebruik. Recent opende het splinternieuwe Holland Sport Service Centre er zijn deuren en sinds kort beschikt het parkeerterrein over tien laadpalen. Ook Hangar Oost is open voor een hapje en een drankje. Ondertussen werd er hard doorgewerkt aan andere nautische ontwikkelingen op het terrein.

Perfecte ligging, dichtbij botenkraan

Het Service Centre van Holland Sport Boat Centre was eerder gevestigd op de Zuiderzeeweg. Daar zetelt nu alleen nog de Showroom van Holland Sport. De verplaatsing van het Service Centre naar het Nautix-terrein is prettig voor ligplaatshouders van Nautix Marina. Niet alleen is de werkplaats gemoderniseerd en veel groter, ook de ligging is nu ideaal. Het Service Centre is nu immers dichter bij de jachthaven én bij de Nautix botenkraan, waarmee vaartuigen moeiteloos uit het water kunnen worden getild voor een servicebeurt of reparatie. Bovendien wordt het Service Centre binnenkort uitgerust met twee drijvende overdekte werkplaatsen in de haven, speciaal voor reparaties waarvoor een boot niet het water uit hoeft.

Opladen elektrische auto’s

En er is nog meer nieuws te melden. Zo is het eigen parkeerterrein sinds kort uitgerust met tien laadpalen van Pep Charge. In het opladen van elektrische auto’s is nu dus ook voorzien. Elektrische boten konden al langer worden opgeladen in Nautix Marina, dankzij het E-Harbour gedeelte voor elektrische boten.

Overdekte ligplaatsen 

Nautix Marina biedt vanaf 2023 ook overdekte ligplaatsen aan. Dit zijn drijvende huisjes die boten beschermen tegen de invloeden van het weer. Wil je deze overdekte ligplaatsen zien? Neem dan contact met ons op of kom binnenkort eens langs bij Nautix, want onze twee drijvende werkplaatsen zijn meteen een voorbeeld van hoe onze overdekte ligplaatsen er straks uit zullen zien.

Er staan natuurlijk nog veel meer ontwikkelingen op het programma bij Nautix. Zodra we nieuws hebben hoor je van ons.

Laat het ons snel weten

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar havenmeester@nautix.nl van Nautix Marina, dan neemt hij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op

Ligplaats reserveren?

Neem contact met ons op

We beantwoorden uw vraag snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.