4a50dbec 91c2 400f a9c7 93658a70e827

Goed nieuws voor de it-crowd van Amsterdam: Hangar Oost is open. In Nautix, het nautische kwartier van Amsterdam, heeft de hippe hangout uit Amsterdam Noord nu een tweede vestiging.

Hangar ken je natuurlijk al uit Amsterdam Noord. Een ware stadsoase aan het IJ, met een stadsstrand, riant uitzicht en gezellige vibe, is al sinds 2015 favoriet voor een verfijnde lunch of diner, of voor een gezellig drankje met vrienden.

Urban meets Mediterranean

Ook de culinaire garde weet het restaurant van voormalig soapster en zanger Tim Immers te waarderen. Zo schrijft Restaurantgids Gault & Millau over Hangar: “Voor dit restaurant ondergebracht in een loods met zicht op het IJ en de stad Amsterdam kon men geen betere naam bedenken. Tafelen onder divers gekleurde golfplaten of op het terras zorgt voor een aparte kick. We smullen van simpele en verzorgde brasseriegerechten zoals tartaar van Noordzee makreel met radijs en wasabimayonaise en curry van geroosterde kikkererwten.”

Hangar Oost bij Nautix

De liefhebbers van zwaairestaurants met een goede keuken kunnen vanaf augustus 2022 ook in Amsterdam Oost terecht. Bij Nautix, om precies te zijn, het nieuwe Nautisch Kwartier van Amsterdam. Het Parool is al een kijkje komen nemen.

Nautische verzamelplaats

Naast Hangar Oost ligt een moderne jachthaven, Nautix Marina, die al eerder in gebruik werd genomen. De opening van Hangar Oost was de volgende mijlpaal in de ontwikkeling van Nautix. Volgend jaar zullen ook de showroom en het Service Centre van Holland Sport Boat Centre er naartoe verhuizen. Er moet uiteindelijk een bruisend woon/werk/leisuregebied ontstaan.

Terras aan het water Hangar Oost

Hangar Oost heeft dezelfde industriële uitstraling als zijn oudere broer in Noord, met de kenmerkende golfplaten tegen de wanden, planten en veel robuuste interieurdetails. Berlin meets Saint Tropez, maar dan in Amsterdam. Uiteraard ontbreekt een zonnig terras met uitzicht over het water en de jachthaven niet.

Drie keer raden waar Amsterdam komend voorjaar op het terras zit…

Laat het ons snel weten

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar havenmeester@nautix.nl van Nautix Marina, dan neemt hij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op

Ligplaats reserveren?

Neem contact met ons op

We beantwoorden uw vraag snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.