Start ontwikkeling Nautix Amsterdam in april 2021. 

Nautix Amsterdam wordt een Nautisch Kwartier en dé verzamelplaats voor nautisch gerelateerd ondernemen en waterrecreatie. Nautix wordt gerealiseerd in Baaibuurt Oost, Stadsdeel Zeeburg en ligt aan het water direct tegenover Camping Zeeburg, aan de Ring A10.

Jachthaven met 250 ligplaatsen

Het hart van Nautix vormt de moderne jachthaven met 250 ligplaatsen, die is uitgerust met een botenkraan om boten te water te laten. Een deel van de haven wordt een E-Harbour, bestemd voor elektrisch aangedreven boten en dus voorzien van een ‘smart charging’ elektra-infrastructuur.

Hub voor jouw nautische lifestyle

Aan de haven zal een groot verzamelgebouw verrijzen, bestemd voor de showroom van Holland Sport Boat Centre en mogelijk andere nautische bedrijven, kantoren en meer. Nautix Amsterdam wordt bovendien uitgerust met circa 125 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Watervertier in brede zin

Bezoekers kunnen straks bij Nautix Amsterdam terecht voor een breed aanbod aan watervertier, met onder meer een kinderzeilschool, waterskischool en bootverhuur.

Nieuwe hotspot voor watersport

Kortom: Nautix Amsterdam wordt dé nieuwe hotspot voor watersport en plezier aan en op het water. De haven zal in mei 2021 klaar zijn, het gebouw zal begin 2023 worden opgeleverd.

Laat het ons snel weten

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar havenmeester@nautix.nl van Nautix Marina, dan neemt hij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op

Ligplaats reserveren?

Neem contact met ons op

We beantwoorden uw vraag snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.