Stormer Leisure Boats bij Nautix met mensen erbij

Stormer Marine B.V. heeft besloten haar particuliere bootdivisie te verkopen aan Holland Sport Boat Centre, om zich volledig te kunnen richten op de zakelijke markt. Met de overname zullen de particuliere modellen voortgezet worden met de kwaliteitsstandaarden waar Stormer om bekend staat. 

Om zich met haar werkboten volledig te kunnen richten op de zakelijke markt, maar ook om de particuliere klanten van Stormer de aandacht te geven die zij verdienen, heeft Stormer besloten haar particuliere tak, Stormer Leisure Boats, over te dragen aan Holland Sport Boat Centre. Dit betekent dat Stormer Leisure Boats naar Nautix verhuist.

Kwaliteitsbewustzijn

Holland Sport Boat Centre zal de verkoop én de productie van de particuliere bootmodellen van Stormer, zoals de Lifeboats, Tugboats en Runners, vanaf nu gaat voortzetten. Dit doen zij natuurlijk met hetzelfde hoge kwaliteitsbewustzijn als waar de boten van Stormer al jaren om bekend staan. Met name de elektrisch aangedreven modellen van Stormer zullen een belangrijke nieuwe pijler gaan vormen in het aanbod en de aanverwante services van Holland Sport Boat Centre.

Passie voor varen

Richard Gramser van Stormer Marine is verheugd over de overname en heeft het volste vertrouwen in Holland Sport Boat Centre: “Ze delen onze passie voor varen en kwaliteit en zijn minstens zo enthousiast over onze plezierboten als wij dat zelf altijd zijn geweest. Deze verandering belooft veel mooie nieuwe kansen voor de leisuretak. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten hiervan zullen profiteren.”

Elektrisch varen

Wat voor Stormer ook meewoog in de beslissing om haar plezierboten aan Holland Sport Boat Centre uit handen te geven, is de expertise van Holland Sport Boat Centre op het gebied van elektrisch varen. In lijn met de duurzaamheidsambities van Amsterdam moet alle pleziervaart in de binnenstad vanaf 2025 uitstootvrij zijn. Door met Stormer Leisure Boats sterk in te zetten op elektrisch varen, zorgt HSBC ervoor dat het bezitten van een Stormer niet alleen een persoonlijk genot blijft, maar ook bijdraagt aan een schonere toekomst.

Terug naar de roots

Met de verkoop van de plezierbotentak keert de thuisbasis van de Stormer Leisure Boats weer terug naar Amsterdam, waar het bedrijf ooit is begonnen en waar inmiddels al vele Stormer-boten over de grachten varen. Dit betekent ook dat Amsterdamse Stormer-bezitters voor service en onderhoud straks weer dicht bij huis terecht kunnen, in het Holland Sport Service Centre in Nautix. Met de komst van Stormer Leisure Boats verstevigt Nautix haar reputatie als nautisch kwartier van Amsterdam.

Interesse in een Stormer? Holland Sport Boat Centre heeft vele mooie modellen op voorraad in de showroom, dus kom snel langs of bekijk het aanbod op de website.

Laat het ons snel weten

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar havenmeester@nautix.nl van Nautix Marina, dan neemt hij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op

Ligplaats reserveren?

Neem contact met ons op

We beantwoorden uw vraag snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.