evenement organiseren amsterdam

Het zal je niet verbazen dat voor mensen die een evenement organiseren Amsterdam een behoorlijke uitdaging kan zijn. Er zijn veel locaties, maar lang niet allemaal even uitnodigend. Je wilt toch niet met je gasten belanden op een industrieterrein? Gelukkig kun je sinds kort bij Nautix terecht.

Evenement organiseren Amsterdam: Nieuwe eventlocatie Nautix

Nautix is het nieuwe nautische kwartier van Amsterdam. Een bruisend gebied waar nautische bedrijvigheid en ontspanning samengaan en als klap op de vuurpijl een geweldige jachthaven van waaruit je alle kanten op kunt met je boot. Bovendien heeft hier in oktober 2022 Hangar Oost haar deuren geopend, het wow-restaurant dat je vast al kende uit Amsterdam Noord, met een heus stadsstrand en een industrial meets tropical vibe. Een ware stadsoase, waar je eigenlijk niet meer weg wilt.

Vier je evenement bij Nautix

Volgens weddingplanners en evenementenbureaus heeft Nautix alles in zich om dé nieuwe eventlocatie van de hoofdstad te worden. We zetten alle pré’s van Nautix Events voor je op een rij.

De locatie

De event locatie van Nautix is gelegen bij jachthaven Nautix Marina. Dit biedt je de mogelijkheid om in jouw event een wateractiviteit toe te voegen, bijvoorbeeld een vaartocht met relaties, een cursus waterskiën of een show op het water. Ook bootlanceringen zijn heel goed mogelijk bij Nautix.

De catering

Catering door Hangar Oost is mogelijk. Wie wil er nu niet zien en gezien worden in dit geweldige restaurant met it-factor? Het team van Hangar verzorgt met veel enthousiasme en toewijding de service en de catering van jouw feest of event. In het restaurant, op het terras, of erbuiten. Heb je andere catering ideeën? Ook dat is mogelijk bij Nautix.

De bereikbaarheid

Nautix ligt binnen de ring, maar er wel vlakbij. Aan de S114 (Zuiderzeeweg 6) om precies te zijn. Gasten van binnen en van buiten Amsterdam kunnen er heel gemakkelijk komen. Met het OV, met de boot én met de auto, dankzij het riante eigen parkeerterrein, dat is uitgerust met tien laadpunten voor elektrische auto’s.

De ruimte

Een ruimte afhuren? Dat is mogelijk, want Nautix beschikt zowel buiten als binnen over veel ruimte voor jouw event. Of je nu een zaaltje nodig hebt of een loods, bij Nautix kan het allemaal.

De aanpak

Bij Nautix vinden ze geen idee te gek of te machtig. Dus heb je een tof idee voor jouw feest of event? Team Nautix helpt je het te verwezenlijken. Of het nu een borrel is op de kade, een concert op het water of een champagnevaartocht over de grachten: team Nautix denkt graag met je mee.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw feest, bedrijfsevent, presentatie, borrel of receptie? Neem dan contact op met Nautix Events. Je vindt ons contactformulier onderaan dit artikel.

Laat het ons snel weten

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar havenmeester@nautix.nl van Nautix Marina, dan neemt hij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op

Ligplaats reserveren?

Neem contact met ons op

We beantwoorden uw vraag snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.